Vraag en antwoord

Hieronder hebben wij een aantaal veel voorkomende vragen m.b.t. het sloophout uitgelicht.

Staat uw vraag er niet tussen? vul dan het contact formulier in met uw vraag!

Sloophout A+ gemeleerd

Sloophout ruw

Is er een minimale afname?
Bij ML hout bent u ook welkom voor een paar planken. Het is overigens niet mogelijk om een halve plank te kopen

Welke kleur heeft het sloophout?
Zoals op de foto's te zien is iedere plank verschillend en uniek qua kleur. De kleuren varieren tussen donkerbeige, lichtbruin, donkerbruin, grijs en alles hier tussenin

Het hout is over een langere tijd nodig, is het dan verstandig om vast te bestellen?
Ja zeker! Het gebruikte hout kan nog wel eens wisselen van lengtes en op deze manier kunnen wij makkelijker de gewenste maat voor u apart zetten en het leveren op het gewenste moment.

Kan ik de bestelling of levering annuleren?
U kunt uw bestelling tot het moment van leveren annuleren. Na levering is dit niet meer mogelijk. U dient als consument altijd op onze locaties het sloophout te bezichtigen alvorens de koop aanvangt. Koop of afstand is alleen mogelijk voor bedrijven.

Waar kan ik het Sloophout allemaal voor gebruiken?
Waar voor u maar wilt, ons hout wordt veelal gebruikt voor vloeren, wanden, plafonds en meubels. Alles waarvoor u een unieke oude, robuuste en geleefde uitstraling wilt.

Zijn de sloophouten planken allemaal echt gebruikt/oud?
Al onze planken worden verkregen vanuit het hergebruik van hout. De meeste planken zijn 10 tot 30 jaar oud. Het gaat dus echt om oud en gebruikt hout.

Zijn de planken schadevrij en droog?

Zoals vermeld zijn alle planken van een kwaliteit dat deze bruikbaar zijn voor verschillende doeleinden. De spijkers zijn verzonken afgeslepen. Zo heeft u ze er niet meer uit te halen en worden gaten in het hout voorkomen. Natuurlijk blijft het gebruik hout wat is blootgesteld aan slijtage, weersomstandigheden en de tand des tijds. Alle planken staan bij ons binnen en droog opgeslagen.


Wat is de levertijd van de planken?
Wij hebben altijd voldoende planken op voorraad. Afhalen is veelal mogelijk binnen 1 dag. Bezorgen is vaak tussen de 1 en 5 dagen, maar altijd binnen 1 week.

Is er een minimale afname voor de bezorgservice?
Voor het bezorgen hanteren wij een minimale afname van 15 m2. Heeft u minder nodig informeer dan even naar de mogelijkheden.

Kan ik achteraf op rekening betalen als bedrijf?
Nee, de betaling dient op het moment van levering bij ons binnen te zijn.

Kan ik het hout direct gebruiken na levering?
Wij raden aan om het hout eerst even in de ruimte te leggen waar u het gaat gebruiken. Op deze manier kan het hout acclimatiseren.

Kan er ook in de avond of in het weekend bezorgd worden?Ja, de avond (tot 22:00) of in het weekend is beide mogelijk. Hier rekenen wij verder geen extra kosten voor!

Wanneer en hoe kan ik betalen?
Alle bestellingen dienen bij levering betaald de worden per betaalverzoek (tikkie), via de ideal link bij de factuur of eventueel contant (in overleg). Indien u het per overboeking doet dan moet de betaling al voor ons zichtbaar zijn op het moment van levering.

Andere vraag?

Naam
Email
telefoonnummer
uw vraag